揀座廁小學問

揀座廁小學問

座廁牌子推介 American Standard @ 裝修小分享 

最近開始著手裝修嘅問題,原本諗住咁多牌子,座廁隨便選擇就得。點知原來挑選座廁都好有學問。唔同牌子既座廁落都一樣,岩岩睇果陣都唔知點選擇🧐

前排去左裝修必到嘅旺角太子一帶,今次我就揀咗坊間都有名氣同口碑座廁牌子 - American Standard作為我座廁的選擇 始終American Standard係香港已經屹立70年,好多商業大廈同政府大樓都有用,所以對質量都有一定嘅信心保證

 

有別於其他牌子既傳統座廁 最推American Standard座廁備有皇牌三重衛生技術。為:

 

1️雙漩沖水潔淨 – Double Vortex 雙旋沖水功能獨有渦式出水,有效減少含菌水珠飛濺。防止污漬粘,抑制細菌滋生。

 

2️超親水防污塗層 – AQUA CERAMIC防黏塗層有效防止污物及細菌黏附,沖洗更乾淨徹底。減省清潔功夫,時刻保持座廁清潔

 

3️長效抗菌保護 – Comfort Clean抗菌塗層通過英國IMSL驗證,長效抑制細菌滋生

 

有咗3重防衛生技術,就好似3層外科口罩咁,俾到我更好嘅保障座廁係屋企必需品,用就用好長一段時間唔係搬屋或者大裝修,用就用十年當然要揀一個功能同設計都集於一身嘅選擇啦。

 

Acacia Evolution 系列係早排電視見到有推,而新一代Acacia SupaSleek系列,不單採用三重衛生技術設計更加薄。當日佢推出左新一款Signature系列坐廁唔只保留了皇牌技術,加入新的設計元素,款式仲更美觀。所以我就揀左呢一款啦!嚟緊裝修完,用左一排之後,就會同大家Share 用後感嫁。

今次去完旺專門,知道職員有多年經驗之外,發現係灣仔門市設有日本集團LIXIL一站式商務解決方案中心 入面有LIXIL高端牌子GROHEAmerican StandardINAX產品。屋企要裝修既人,都推你地去American Standard 專門店下。

 

American Standard 專門店地址 (九龍)九龍旺角蘭街350 

 

#AmericanStandard #三重保障 #美標 #HygieneCleanSystem

#家居安全 #座廁有得揀 #家中最值得投資的產品



留言

熱門文章